Ανακοινώθηκε η επέκταση του Reel Pro από το SiteOne Landscape Supply

3
Ανακοινώθηκε η επέκταση του Reel Pro από το SiteOne Landscape Supply
image_pdf

Reel Pro

Το SiteOne® Landscape Supply δίνει στους λάτρεις του τοπίου την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα τρία πακέτα βραβείων στο Reel Pro 2022 Sweepstakes.

Είστε λάτρης του τοπίου που λατρεύει το ψάρεμα; Τότε αυτή η κλήρωση είναι για εσάς! Το Reel Pro Sweepstakes προσφέρει στους πελάτες του Site One την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα τρία αποκλειστικά πακέτα βραβείων που σχετίζονται με το ψάρεμα—συμπεριλαμβανομένου ενός από το Πρωτάθλημα Sport Fishing, έναν νέο χορηγό βραβείων φέτος. Το Reel Pro συνεχίζει επίσης να συνεργάζεται με το BASS για τη σεζόν του 2022, συμπεριλαμβανομένου του SiteOne Bassmaster Elite Tournament.

«Το Reel Pro 2022 θα συγκεντρώσει τους λάτρεις της αλιείας και τους σκληρά εργαζόμενους τοπίου – δύο κοινότητες που γνωρίζουν πολλά για τη σκληρή δουλειά και τη βελτίωση της τέχνης τους», δήλωσε ο Aaron Tevlowitz, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Χορηγιών στο Πρωτάθλημα Αθλητικής Ψαρέματος. „Όλοι οι εταίροι του προγράμματος ανυπομονούν να χαρίσουν στους νικητές βραβεία που τους αξίζει και διασκεδαστικές αποδράσεις.“

Οι πελάτες του SiteOne μπορούν να κερδίσουν συμμετοχές στην κλήρωση αγοράζοντας προϊόντα που πληρούν τις προϋποθέσεις είτε από Hunter, NDS ή Bayer. Τα βραβεία περιλαμβάνουν:

  • Ταξιδέψτε στο τουρνουά Bisbee’s Black & Blue Saltwater που πραγματοποιήθηκε στο Cabo San Lucas του Μεξικού. Ο νικητής θα διαγωνιστεί σε ένα τουρνουά billfish κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος Αθλητικής Αλιείας. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ταξίδια και διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων.
  • Ταξιδέψτε στο τουρνουά SiteOne Bassmaster Elite 2023 στο Leesburg, FL. Ο νικητής(-οι) θα ζευγαρώσουν με έναν επαγγελματία ψαρά για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση pro-am. Αυτό το έπαθλο περιλαμβάνει ταξίδια και διαμονή δύο διανυκτερεύσεων.
  • Πάρτε σπίτι το Ultimate Kayak Sport Fishing Package που περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο μηχανοκίνητο καγιάκ πλήρες με όλα όσα χρειάζεστε για μια μέρα στο νερό.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το Πρωτάθλημα Sport Fishing στο Reel Pro και καλωσορίζουμε πίσω το BASS», δήλωσε ο Greg Kirksey, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ για το SiteOne. „Το Reel Pro 2022 θα είναι μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ.“

Οι κληρώσεις θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Για μια εργαλειοθήκη μάρκετινγκ από το SiteOne, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar