Ανοιχτή εγγραφή στο SiteOne για το συνέδριο Women in the Green Industry

0
Ανοιχτή εγγραφή στο SiteOne για το συνέδριο Women in the Green Industry
image_pdf

συνέδριο γυναικών στην πράσινη βιομηχανίαΓιορτάστε τα 25 χρόνια αυτόν τον Οκτώβριο στο ετήσιο συνέδριο της SiteOne Women in the Green Industry.

SiteOne® Το Landscape Supply φιλοξενεί το 25ο ετήσιο συνέδριο Women in the Green Industry Conference (WIGI) 6-9 Οκτωβρίου 2022, στο The Westin Riverwalk στο Σαν Αντόνιο του Τέξας. Οι εγγραφές είναι πλέον ανοιχτές για την τετραήμερη εκδήλωση επαγγελματικής ανάπτυξης που επικεντρώνεται στη βοήθεια των γυναικών στην πράσινη βιομηχανία να ανθίσουν.

Η SiteOne ίδρυσε το αρχικό συνέδριο Women in The Green Industry (WIGI) πριν από 25 χρόνια. Από τότε, η WIGI έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη επαγγελματιών γυναικών στην πράσινη βιομηχανία. Το ετήσιο συνέδριο είναι μια απόδραση μια φορά το χρόνο για να δεσμευτείτε, να ανταλλάξετε ιστορίες και να δημιουργήσετε μια ζωή υποστήριξης από τη βιομηχανία. Η εκδήλωση μόνο για γυναίκες είναι ιδανική για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, διευθυντές γραφείων, αντιπροσώπους αγορών, εγκαταστάτες, εργαζόμενους στον αγρό ή οποιονδήποτε στην πράσινη βιομηχανία που επιθυμεί να αναπτύξει την επιχείρησή του και να επεκτείνει τους προσωπικούς του ορίζοντες.

Οι βασικές συνεδρίες θα παρέχονται από: Kate Delaney, Business and Motivational Speaker. Laure Butcher, Assistant Director, Personal Training, Auburn University; Judy Guido, Executive Business Coach και Chairwomen, Guido Associates, Ashley Black, Διευθυντής Απόκτησης Ταλέντου και Οργανωτικής Ανάπτυξης, Hunter Industries. και η Jennifer Lemke, CEO της Weed Man.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από προσκεκλημένους ομιλητές, χορηγούς και ο ένας από τον άλλον παρακολουθώντας συνεδρίες επικεντρωμένες σε θέματα, όπως ενδεικτικά:

  • „Ενίσχυση της Biz μέσα και έξω μέσω φωτογραφιών“
  • «Καινοτομώντας το πρόγραμμα διαχείρισης του χλοοτάπητα και της διακοσμητικής γονιμότητας για τη βελτίωση της κερδοφορίας»
  • „Go with the Flow: Irrigation Essentials“
  • „Get Illuminated: Strategies for Customer Engagement“
  • «Τάσεις σχεδιασμού υπαίθριου διαβίωσης»
  • „Τώρα πρόσληψη – Σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και ζελέ: Πώς να δημιουργήσετε μια εξαιρετική περιγραφή εργασίας“
  • “Ευεξία για Επαγγελματίες Τοπίου”
  • «Τα τρία P του Ρυθμιστικού Ζεν».

Οι πελάτες του SiteOne μπορούν να εφαρμόσουν 75.000 πόντους συνεργατών για να καλύψουν το τέλος εγγραφής των 999 $ ή 95.000 πόντους συνεργατών για ένα πακέτο εγγραφής 1.299 $, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εισιτηρίων μετ‘ επιστροφής, ξενοδοχείου, μεταφοράς εδάφους, ομαδικών γευμάτων, μαθημάτων και βασικών συνεδριών.

Για Τύρφης πρόσφατο άρθρο, «Γιατί η στρατολόγηση γυναικών είναι η επόμενη δυναμική σας κίνηση», κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar