Βραβεία Αριστείας Musser που απονέμονται σε δύο άτομα

8
Βραβεία Αριστείας Musser που απονέμονται σε δύο άτομα

Ο Δρ. Ντέβον Η Carroll έλαβε το πτυχίο της στο Turfgrass Science και το πτυχίο MS στη γεωπονία που επικεντρώθηκε στο γρασίδι στο Penn State. Συνέχισε με το διδακτορικό της. στην Επιστήμη των Φυτών, του Εδάφους και του Περιβάλλοντος που επικεντρώνεται στην επιστήμη των ζιζανίων από το Πανεπιστήμιο του Τενεσί. Ενώ στο UT, sαυτός κέρδισε ταυτόχρονα ένα δευτερόλεπτο πτυχίο μάστερ στη Γεωργική Ηγεσία, Εκπαίδευση και Επικοινωνία επικεντρώθηκε στη στρατολόγηση γυναικών στη βιομηχανία χλοοτάπηταy.

Μετά την αποφοίτησή της, η Δρ. Carroll συνέχισε την ερευνητική της σταδιοδρομία ως ανάδοχος Επιστήμονας Ανάπτυξης με την Bayer Environmental Science. Δρ Κάρολ σχεδιάζει να την επικεντρώσει μελλοντική δουλέια επί ανάπτυξη ζιζανιοκτόνου και αγριόχορτο

Musser

Τράβις Μούσσερ

λύσεις διαχείρισης. Αυτή επίσης σχεδιάζει να συνεχίσει να υποστηρίζει τις γυναίκες στο χλοοτάπητα μέσω της προσέγγισηςδ εκπαίδευση.

Musser

Δρ Ντέβον Κάρολ

Τα κριτήρια για την επιλογή των παραληπτών των βραβείων περιλαμβάνουν μεταπτυχιακές εργασίες, ακαδημαϊκό αρχείο, διατριβή, δημοσιεύσεις, ηγεσία και εξωσχολικές δραστηριότητες. Μέχρι σήμερα, έχουν χορηγηθεί βραβεία σε διδακτορικούς φοιτητές από πανεπιστήμια όπως η Arizona, Auburn, Cornell, Georgia, Maryland, Minnesota, Nebraska, North Carolina State, Ohio State, Penn State, Purdue, Michigan State, Rutgers, Tennessee και Texas A&M.

Schreibe einen Kommentar