Δύο νέες εκπαιδευτικές ενότητες διαθέσιμες από το PBI Gordon

12
Δύο νέες εκπαιδευτικές ενότητες διαθέσιμες από το PBI Gordon
image_pdf

PBI Gordon

Το PBI Gordon παρουσιάζει τις ενότητες Atrimmec Plant Growth Regulator και Segway Fungicide SC στη βιβλιοθήκη ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικών μαθημάτων της.

Το PBI Gordon Turf Training Program προσφέρει ενότητες κατάρτισης γνώσεων προϊόντων για την απλοποίηση της διαδικασίας εκπαίδευσης μέσω ευέλικτων διαδικτυακών τμημάτων. Αυτά τα τμήματα επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν και να ελέγχουν συγκεκριμένα προϊόντα. Δωρεάν κατά την εγγραφή, όλες οι ενότητες είναι αυτορυθμισμένες και μπορούν να προβληθούν με όποια σειρά προτιμά ο χρήστης, εφόσον κάθε ενότητα έχει ολοκληρωθεί και ο χρήστης σκοράρει τουλάχιστον 80% στο συνοδευτικό κουίζ.PBI Gordon

Η πρώτη νέα προσθήκη στις διαθέσιμες εκπαιδευτικές ενότητες είναι η Ρυθμιστής ανάπτυξης φυτών Atrimmec, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρύθμιση της ανάπτυξης φυτών και δέντρων που αναφέρονται στη λίστα. Το δεύτερο νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο αφορά Segway Fungicide SC που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των ασθενειών του Πυθίου σε περιοχές με χλοοτάπητα.

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων Atrimmec και Segway Fungicide SC, οι χρήστες ανταμείβονται με 100 πόντους για το καθένα. Αυτοί οι πόντοι μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρωθούν για ανταμοιβές μέσω του ιστότοπου. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιβράβευσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης PBI Gordon Turf, το οποίο ιδρύθηκε το 2021, ξεκίνησε με οκτώ πρωτότυπες ενότητες. Αυτές οι εκπαιδευτικές ενότητες περιλαμβάνουν: Fungicides 101 Training, Kabuto® Fungicide SC, Katana® Turf Herbicide, Pedigree Fungicide SC, Q4® Plus Turf Herbicide for Grassy & Broadleaf Weeds, SpeedZone® EW Broadleaf Herbicide for Turf, Union® SC και Zfungicylam Υγρό Συστημικό Εντομοκτόνο. Το πρόγραμμα έχει εξελιχθεί από τότε και τώρα περιλαμβάνει 12 ενότητες. Περισσότερα για την εξέλιξη αυτού του προγράμματος μπορείτε να βρείτε εδώ.

pbi GordonΗ PBI Gordon, μια εταιρεία που ανήκει 100% σε εργαζόμενους, ειδικεύεται στην επαγγελματική διαχείριση χλοοτάπητα και διακοσμητικών. Η PBI Gordon προσφέρει μια σειρά ζιζανιοκτόνων, εντομοκτόνων, μυκητοκτόνων, ρυθμιστών ανάπτυξης και άλλων προϊόντων. Με έδρα την περιοχή του μετρό του Κάνσας Σίτι, η PBI-Gordon δραστηριοποιείται από το 1947.

Schreibe einen Kommentar