Είναι η αμοιβή σας ανταγωνιστική; Ανακοίνωση του οδηγού μισθού The Landscaper 2022

6
Είναι η αμοιβή σας ανταγωνιστική;  Ανακοίνωση του οδηγού μισθού The Landscaper 2022
image_pdf

Οδηγός μισθών 2022

Η Jobber ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Essential Landscaper Salary Guide για το 2022, για να βοηθήσει τους τοπιογράφους να προσλάβουν και να διατηρήσουν τους κατάλληλους ανθρώπους για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους και να κλιμακώσουν τις δραστηριότητές τους. Ο σκληρός ανταγωνισμός για τα ταλέντα έχει αφήσει πολλούς τοπιογράφους με ερωτήσεις σχετικά με το τι πληροί τις προϋποθέσεις ως δίκαιος μισθός για τους εργαζόμενους στη σημερινή αγορά. Οι μισθοί μπορούν να προβληθούν με βάση τον εθνικό μέσο όρο, το κράτος, τα έτη εμπειρίας και τον τίτλο εργασίας.

Ακολουθούν ορισμένα στατιστικά στοιχεία από τον Οδηγό Εξωραϊσμού:

Οδηγός μισθών 2022«Οι οδηγοί μισθών μας είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Jobber βοηθάει να εξοπλίσουν τις επιχειρήσεις οικιακών υπηρεσιών με τους πόρους και τα εργαλεία που χρειάζονται για να ανταγωνιστούν μεγάλους οργανισμούς και να επιτύχουν», δήλωσε ο Sam Pillar, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Jobber.

Νέα λειτουργία Συμβουλών και Παραπομπής

Η Jobber ανακοίνωσε επίσης την κυκλοφορία της νέας της δυνατότητας φιλοδωρήματος και παραπομπής που διευκολύνει τους πελάτες να ανταμείβουν άμεσα τους τοπιογράφους και να παραπέμπουν τις επιχειρήσεις τους στην οικογένεια και τους φίλους τους.

Αυτές οι νέες δυνατότητες όχι μόνο δίνουν προτεραιότητα στην εμπειρία του πελάτη, αλλά επιτρέπουν επίσης στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παρακινούν τα μέλη της ομάδας παρακολουθώντας ισχυρούς παίκτες που λαμβάνουν τις περισσότερες συμβουλές. Σε μόλις πέντε σύντομους μήνες, ο Jobber διευκόλυνε τη συλλογή σχεδόν 3 εκατομμυρίων δολαρίων σε φιλοδωρήματα.

Τα δεδομένα για τους οδηγούς μισθών του Jobber προέρχονται από το Payscale, τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων μισθών στον κόσμο που αποτελείται από περισσότερα από 65 εκατομμύρια προφίλ μισθών και 15.000 τίτλους εργασίας.

Για να δείτε τον πλήρη Οδηγό μισθού Landscaper 2022, επισκεφτείτε εδώ.

Για βασικές συμβουλές σχετικά με την πρόσληψη υπαλλήλων, βλ Τύρφης άρθρο, «Χρειάζεστε υπαλλήλους; Ο ιστότοπός σας είναι το κλειδί για τη στρατολόγηση».

Schreibe einen Kommentar