Εγγραφή τώρα ανοιχτή για την Έκθεση Εξοπλισμού, πρώην GIE+EXPO

12
Εγγραφή τώρα ανοιχτή για την Έκθεση Εξοπλισμού, πρώην GIE+EXPO
image_pdf

εξοπλίσει την έκθεση

Η Equip Exposition, η διεθνής έκθεση τοπίου, υπαίθριας διαβίωσης και εξοπλισμού άνοιξε την εγγραφή για την εμπορική έκθεση 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Οκτωβρίου στο Louisville, KY.

Η Έκθεση Εξοπλισμού, παλαιότερα γνωστή ως GIE+EXPO θα πραγματοποιηθεί στο Louisville, KY από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022. Σύμφωνα με τον Kris Kiser, Πρόεδρο του Outdoor Power Equipment Institute, το οποίο κατέχει και διαχειρίζεται την εμπορική έκθεση, «Η έκθεση Equip είναι μια εμπορική έκθεση όπου μπορείτε να δοκιμάσετε πριν επενδύσετε σε νέα προϊόντα, καινοτομίες και ιδέες για την επιχείρησή σας.“

εξοπλίσει την έκθεση

Η Equip Expo έχει επεκτείνει τις εκπαιδευτικές της προσφορές για τους συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς εργαστηρίων εργολάβων τοπίου και μαθημάτων για την προσθήκη τμημάτων άρδευσης, πισίνας και φωτισμού τοπίου. Η Bob Clements International και το Equipment & Engine Training Council θα προσφέρουν εκπαίδευση τεχνικών και μαθήματα διαχείρισης για αντιπροσώπους και λιανοπωλητές.

Νέο φέτος, το Equip Exposition θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης, με μια δεξίωση καλωσορίσματος για όλους τους συμμετέχοντες στο Louisville Slugger Field. Η Έκθεση θα ανοίξει την Τετάρτη στις 9 το πρωί για τους αντιπροσώπους και στις 12 το μεσημέρι για τους εργολάβους. Θα περιλαμβάνει επίσης ένα TurfMutt Foundation 5K, με χορηγία της Ariens, στην όχθη του ποταμού Louisville Downtown και κατά μήκος της πεζογέφυρας του ποταμού Οχάιο. Το συνέδριο θα κλείσει την Παρασκευή με πρωινό δικτύωσης και κεντρική ομιλία.

Προνόμια εγγραφής

Όλοι οι εγγεγραμμένοι έχουν δωρεάν είσοδο σε:

  • Υποδοχή καλωσορίσματος στο Louisville Slugger Field, με χορηγία των Husqvarna και Louisville Tourism
  • Έναρξη Keynote με τον David Feherty, με χορηγό τους John Deere και Equip
  • Σειρά συναυλιών με τον Trace Adkins and the Crashers, με χορηγία της STIHL στη σκηνή του Belgard
  • Influencer LIVE, με χορηγία της Kohler Engines
  • Κλείσιμο Keynote και πρωινό με τον Joel Sartore του National Geographic

Η Equip Exposition συνεχίζει να συνεργάζεται με το Hardscape North America, που παρουσιάζεται από το Interlocking Concrete Paving Institute και την National Concrete Manufacturers Association. Η εγγραφή στο Equip Expo παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν πρόσβαση στην έκθεση HNA.

Για να μάθετε περισσότερα ή να εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το re-brand και την εκ νέου κυκλοφορία από την GIE+EXPO στην Έκθεση Equip κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar