Εργαλεία και εξοπλισμός με μπαταρίες

12
Εργαλεία και εξοπλισμός με μπαταρίες
image_pdf

Τρίξτε μια ματιά σε αυτή τη συλλογή εργαλείων και εξοπλισμού που τροφοδοτούνται με μπαταρία που μπορούν να προσθέσουν αξία στις επαγγελματικές σας υπηρεσίες φροντίδας και διαμόρφωσης χλοοτάπητα.


MichelinMICHELIN® X® TWEEL® TURF For Mean Green EVO ZTR-74

Το πλήρως ηλεκτρικό χλοοκοπτικό Mean Green EVO ZTR-74 έχει πλέον την επιλογή να εφοδιάζεται με ελαστικά MICHELIN X TWEEL TURF 26″ (26x12N12 XL 10×8,5 +1,7” εκτός σετ) ως επιλογή Γνήσιου Εξοπλισμού (OE) πίσω τροχού. ή ως ανταλλακτικό σε ένα υπάρχον χλοοκοπτικό EVO ZTR-74. Το μέγεθος 26x12N12 XL έχει χωρητικότητα φορτίου 1030 λιβρών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς σύστημα bagger. Ο νέος σχεδιασμός ενσωματώνει σχέδιο χωρίς πλήμνη και χρησιμοποιεί είτε διαμόρφωση πέντε μπουλονιών για τη σύνδεση της μονάδας ως αντικατάσταση εκ των υστέρων για υπάρχοντα χλοοκοπτικά, είτε τυπική διαμόρφωση OE 10 μπουλονιών για νέα χλοοκοπτικά παραγωγής. Μόλις βιδωθεί, το MICHELIN X TWEEL δεν έχει πίεση αέρα για διατήρηση. Η μοναδική μεταφορά ενέργειας μέσα στις ακτίνες πολυ-ρητίνης συμβάλλει στη μείωση της «αναπήδησης» που σχετίζεται με τα πνευματικά ελαστικά.


εργαλεία και εξοπλισμός με μπαταρίαSTIHL MSA 300 CO

Με τη νέα μπαταρία AP 500 S, το MSA 300 CO προσφέρει: εντυπωσιακή ισχύ. υψηλή εργονομία. ένα αντικραδασμικό σύστημα. ισορροπία; αντοχή; σχεδιασμός ανθεκτικός στις καιρικές συνθήκες. και τρεις τρόπους λειτουργίας. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LED που παρέχει ενημερώσεις κατάστασης, όπως ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, λειτουργία λειτουργίας και θέση φρένου αλυσίδας. Θα ειδοποιήσει ακόμη και εάν το μηχάνημα πέσει χαμηλή στάθμη λαδιού μπάρας και αλυσίδας. Το MSA 300 CO προσφέρει μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά, όπως κινητήρα χωρίς ψήκτρες, προηγμένα ηλεκτρονικά, ενσωματωμένο φίλτρο αέρα, ρυθμιζόμενη αντλία λαδιού και παξιμάδια στερέωσης. Το ηλεκτρονικό λειτουργικό σύστημα έχει τρεις τρόπους λειτουργίας για βελτιστοποίηση της απόδοσης με το χρόνο εκτέλεσης. Το περίβλημα του κινητήρα είναι επίσης διαμορφωμένο ώστε να δέχεται Smart Connector 2 A για διαχείριση στόλου.


εργαλεία και εξοπλισμός με μπαταρίαΙσχύς μπαταρίας Makita 40V max XGT® Brushless Cordless Blower Kit

Με μηδενικές εκπομπές ρύπων και χαμηλότερο θόρυβο, το κιτ φυσητήρων χωρίς ψήκτρες 40V max XGT® (GBU01M1) είναι μια νέα λύση για εφαρμογές καθαρισμού. Ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες στο 40V max XGT λειτουργεί πιο ψυχρός και προσφέρει ταχύτητες έως και 143 MPH ταχύτητα αέρα. Ο ανεμιστήρας διαθέτει σκανδάλη μεταβλητής ταχύτητας για προσαρμογή ταχυτήτων μεταξύ 0-476 CFM και η λειτουργία Turbo boost (565 CFM) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαριά συντρίμμια. Ένας μοχλός cruise control παρέχει διαχείριση της ισχύος και του χρόνου λειτουργίας και ένα κλείδωμα ταχύτητας παρέχει συνεχή λειτουργία. Ένα τηλεσκοπικό μακρύ ακροφύσιο τριών σταδίων καλύπτει ποικίλες περιοχές περιοχών, ενώ ο ενσωματωμένος σχεδιασμός ανεμιστήρα παρέχει ισορροπία και εργονομία του εργαλείου. Η ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες κατασκευή με βαθμολογία IPX4 προσφέρει ανθεκτικότητα και η τεχνολογία Extreme Protection (XPT™) έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την αντοχή στη σκόνη και το νερό. Μια τρύπα στο κάτω μέρος του περιβλήματος επιτρέπει την εύκολη ανάρτηση.


Επανάσταση Toro Grandstand®Toro

Το Toro GrandStand Revolution συνδυάζει την ταχύτητα και την άνεση ενός αναβάτη μηδενικής στροφής με την ευκολία on-and-off μιας μεγάλης περιοχής με τα πόδια. Το αυτόνομο χλοοκοπτικό, σχεδιασμένο με την αναδιπλούμενη πλατφόρμα που εξοικονομεί χώρο, τροφοδοτείται τώρα από το ανθεκτικό HyperCell Power System™ της Toro. Διαθέτοντας ένα κατάστρωμα Turbo Force με ρυθμιζόμενο διάφραγμα, οι χειριστές μπορούν να επιτύχουν ένα παρθένο κόψιμο υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Το κατάστρωμα Turbo Force είναι χάλυβας υψηλής αντοχής 50 KSI 7 gauge, σε συνδυασμό με ένα σωληνωτό πλαίσιο πρόσθετης αντοχής και ανθεκτικό μπροστινό τμήμα I-beam. Ο ελαστικός αγωγός εκκένωσης του Grandstand Revolution καθαρίζει τα εμπόδια ενώ διασκορπίζει τα συντρίμμια. Διαθέτει επίσης κυλίνδρους διπλής σύλληψης κατά του τριχωτού της κεφαλής για να εξασφαλίσει την υψηλότερη ποιότητα κοπής στο πιο σκληρό έδαφος.


GravelyProΑναβάθμιση Gravely® Pro-Turn EV

Η Gravely αποκάλυψε πρόσφατα το αναβαθμισμένο Pro-Turn EV με επιπλέον μεγέθη καταστρώματος. Το μηχάνημα προσφέρει τώρα τη σχεδίαση καταστρώματος X-Factor 3® σε μεγέθη καταστρώματος 48″, 52″ και 60″ με πίσω και πλευρική εκκένωση. Το κατάστρωμα X-factor 3 επιτρέπει πιο αποτελεσματική κοπή χόρτου σε υψηλές ταχύτητες και διαθέτει βελτιώσεις για ευκολότερη συντήρηση. Τροφοδοτούμενο από FusionCore, ένα σύστημα μπαταριών ιόντων λιθίου με δυνατότητα ανταλλαγής, το Pro-Turn EV λειτουργεί πιο αθόρυβα ενώ προσφέρει ισχύ και απόδοση. Η μπαταρία QuickSwap που περιλαμβάνεται στο αναβαθμισμένο Pro-Turn EV έχει σχεδιαστεί για να παράγει αρκετή ενέργεια για να τροφοδοτεί το χλοοκοπτικό εμπορικής ποιότητας, επιτρέποντας στους τοπικούς και τα συνεργεία τους να συνεχίσουν να κόβουν περισσότερο.


εργαλεία και εξοπλισμός με μπαταρίαΑλυσοπρίονο EGO CSX3000 επάνω λαβή

Το EGO CSX3000 είναι ένα εργαλείο που λειτουργεί με μπαταρία που έχει όλες τις επιδόσεις του αερίου, αλλά χωρίς θόρυβο, φασαρία και συντήρηση των αντίστοιχων αερίων. Τροφοδοτείται από την μπαταρία λιθίου ARC 56V της EGO, ο κινητήρας του χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης ξεκινά με το πάτημα της σκανδάλης και μια ράβδος 12″ και η επιθετική αλυσίδα προσφέρουν την ισχύ κοπής ενός πριονιού αερίου 35,2 cc. Το CSX3000 έρχεται με μπαταρία 5 Ah και, με την θήκη που περιλαμβάνεται, είναι καλά ισορροπημένο στο χέρι, ενώ σας προσφέρει 265 κοπές με μία μόνο φόρτιση. Η μπαταρία που εναλλάσσεται εύκολα θα χωράει και θα λειτουργεί όλα τα εργαλεία EGO για να παρέχει εκτεταμένο χρόνο λειτουργίας. Το πριόνι EGO διαθέτει επίσης αυτόματη λίπανση και φως LED χαμηλού λαδιού. Η επάνω λαβή EGO μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες καιρικές συνθήκες, καθώς είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες IPX4.


εργαλεία και εξοπλισμός με μπαταρίαGreenworks 60V Μπαταρία Ηλεκτρικό CrossoverZ

Αυτό το χλοοκοπτικό μηδενικής στροφής 42″ αποτελεί μέρος της νέας σειράς Greenworks στο Tractor Supply. Η σειρά Pro 60V έχει μηδενικές εκπομπές ρύπων και χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου που είναι εναλλάξιμες μεταξύ ολόκληρης της σειράς εργαλείων. Με μία μόνο φόρτιση, μπορεί να καλύψει ένα κούρεμα δύο στρεμμάτων εύκολα, χωρίς ταλαιπωρία ή ενοχλητικές αναθυμιάσεις. Διαχειρίζεται επίσης κυλιόμενους λόφους μέχρι κλίση 15 ̊ και περιηγείται γύρω από εμπόδια. Αυτό το επαγγελματικό χλοοκοπτικό είναι κατασκευασμένο με ενισχυμένο χαλύβδινο δάπεδο 12 διαμετρημάτων για ανθεκτικότητα και ποιότητα. Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν: φωτιζόμενους προβολείς διπλού LED. ένα premium επενδυμένο κάθισμα με ψηλή πλάτη με στήριγμα πλάτης και υποβραχιόνια. μεγάλα ελαστικά κίνησης 20″ που επιτρέπουν ταχύτητες κοπής έως και 8 MPH. και έξι μπαταρίες 8,0 Ah με γρήγορη φόρτιση 90 λεπτών με τρεις turbo φορτιστές διπλής θύρας που περιλαμβάνονται.


ΑγριόγατοςBobcat T7X

Η Doosan Bobcat αποκάλυψε τον πρώτο πλήρως ηλεκτρικό συμπαγή φορτωτή τροχιάς: το T7X. Εξαλείφει τα υδραυλικά συστήματα, τα εξαρτήματα, τις εκπομπές ρύπων και τους κραδασμούς—όλα αυτά παρέχοντας ένα καθαρότερο, πιο αθόρυβο μηχάνημα. Με μια ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου 62 KW, κάθε φόρτιση μπορεί να υποστηρίξει κοινές καθημερινές λειτουργίες με τη χρήση έξυπνων τρόπων εργασίας για έως και τέσσερις ώρες συνεχούς χρόνου λειτουργίας ή μια ολόκληρη ημέρα λειτουργίας κατά τη διαλείπουσα χρήση. Το σύστημα διαχείρισης ενέργειας ανιχνεύει πότε τα φορτία αυξάνονται, διακόπτει αυτόματα την τροφοδοσία όταν δεν χρειάζεται για να διατηρήσει τη χρήση ενέργειας και να παρατείνει το χρόνο λειτουργίας. Οικολογικά σχεδιασμένο, το T7X είναι επίσης ένα έξυπνο μηχάνημα που διαθέτει συνδεσιμότητα λογισμικού μέσω αμφίδρομης τηλεματικής επικοινωνίας. Η πλατφόρμα παρέχει ολοκληρωμένα δεδομένα σχετικά με την απόδοση του μηχανήματος, μαζί με δεδομένα εστιασμένα στον χειριστή για την αλλαγή των προτιμήσεων του μηχανήματος, τη ρύθμιση της απόδοσης σε συγκεκριμένες καταστάσεις εργασίας και την αναβάθμιση των χαρακτηριστικών του προϊόντος. Αυτό περιλαμβάνει μεταβλητή ταχύτητα κίνησης με πλήρη ροπή και άλλα χαρακτηριστικά που δεν είναι δυνατά με ένα υδραυλικό μηχάνημα ντίζελ.


HusqvarnaHusqvarna 530iPT5

Το Husqvarna 530iPT5 είναι ένα τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο μπαταρίας για επαγγελματίες με τηλεσκοπική απόσταση 16,4′ και απόδοση που ξεπερνά τα ισοδύναμα αερίου. Προσφέρει απόδοση και ανθεκτικότητα με χαμηλό βάρος, εξαιρετική εργονομία και αθόρυβη λειτουργία για χρήση σε οποιοδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Επιλέξτε μεταξύ της κανονικής ή της λειτουργίας SavE™, ανάλογα με τις συνθήκες, για μέγιστη ισχύ ή μέγιστο χρόνο λειτουργίας του αποδοτικού κινητήρα χωρίς ψήκτρες 40 V. Πληροί επίσης την ταξινόμηση IPX4 για αντοχή στη βροχή.

Διαβάστε περισσότερα Get Equipped χαρακτηριστικά εδώ!

Schreibe einen Kommentar