Η υποτροφία σχεδίασης Vectorworks 2022 είναι πλέον ανοιχτή για υποβολές

11
Η υποτροφία σχεδίασης Vectorworks 2022 είναι πλέον ανοιχτή για υποβολές
image_pdf

διανυσματικά έργα

Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν έως και 10.000 $ στον Έκτο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Σχεδιασμού.

Παγκόσμιος πάροχος λογισμικού σχεδίασης και BIM Vectorworks, Inc. άνοιξε την έκτη υποτροφία σχεδίασης Vectorworks για υποβολές στις αρχές Απριλίου. Αυτός ο παγκόσμιος διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε σημαντικούς κλάδους που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, την αρχιτεκτονική τοπίου, το σχεδιασμό τοπίου, την ψυχαγωγία και το εσωτερικό σχέδιο. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν είτε νέα είτε προηγούμενα έργα για την ευκαιρία να κερδίσουν έως και 10.000 $.

«Κατανοούμε ότι οι μαθητές έχουν πολλά έξοδα που σχετίζονται με την εκπαίδευσή τους πέρα ​​από τα δίδακτρα και δεν θέλουμε αυτό να τους εμποδίσει να ξεκινήσουν το επαγγελματικό τους ταξίδι», δήλωσε η Ειδική Προγραμμάτων Μάρκετινγκ της Vectorworks Academic, Jen Hart. „Ο διαγωνισμός μας για την Υποτροφία Σχεδίου είναι η τέλεια ευκαιρία για φοιτητές σε όλο τον κόσμο να επιδείξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες για μια ευκαιρία να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των ακαδημαϊκών τους προσπαθειών.“

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει μια διαδικασία κρίσης δύο γύρων. Οι νικητές του πρώτου γύρου λαμβάνουν 3.000 $ ο καθένας και στη συνέχεια θα λάβουν μέρος για την ευκαιρία να κερδίσουν το μεγάλο βραβείο Richard Diehl Award, αξίας επιπλέον 7.000 $. Επιπλέον, τα σχολεία των νικητών λαμβάνουν δωρεάν Σουίτα σχεδίασης Vectorworks λογισμικό και δωρεάν εικονική ή αυτοπροσώπως εκπαίδευση σε εργαστήριο για καθηγητές και φοιτητές.

λογισμικό σχεδιασμού τοπίου

«Ενθαρρύνω κάθε μαθητή να υποβάλει την εργασία του, ανεξάρτητα από το επίπεδο των δεξιοτήτων σας στη σύνταξη και την απόδοση», είπε ο Stephen Jones. καθηγητής θεατρικού σχεδίου στο California State University – Sacramento και ένας από τους φετινούς κριτές. «Αυτός ο διαγωνισμός υποτροφιών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείτε τη δουλειά σας από καταπληκτικούς επαγγελματίες του κλάδου και ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Να είστε ατρόμητοι, τολμηροί και αρχίστε να αφήνετε το στίγμα σας στον κλάδο!».

Οι προθεσμίες υποβολής και τα ποσά των βραβείων διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και/ή την περιοχή. Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς ημερομηνίες των περιφερειακών υποβολών εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για αίτηση, επισκεφθείτε vectorworks.net/scholarship.

Schreibe einen Kommentar