Η Bobcat επενδύει 13 εκατομμύρια δολάρια για να επεκταθεί στη Μινεσότα

22
Η Bobcat επενδύει 13 εκατομμύρια δολάρια για να επεκταθεί στη Μινεσότα
image_pdf

Για να βελτιστοποιήσει την απόδοση σε όλο το βιομηχανικό της αποτύπωμα στην περιοχή Midwest, η Bobcat Company θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο συναρμολόγησης σε 22 στρέμματα στο Rogers, MN, ένα βορειοδυτικό προάστιο της Minneapolis-Saint Paul. Θα είναι η τρίτη θέση του κατασκευαστή συμπαγούς εξοπλισμού Μινεσότα. Η επένδυση των 13 εκατομμυρίων δολαρίων θα προσθέσει επιπλέον 225.000 τετραγωνικά πόδια σε παραγωγική ικανότητα και η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερα από 100 νέες θέσεις πλήρους απασχόλησης στην τοποθεσία φέτος.

«Αυτή η επένδυση αποδεικνύει περαιτέρω τη δέσμευσή μας στην παρουσία μας στη Μινεσότα, υποστηρίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη που βιώνουμε στην αγορά», δήλωσε ο Mike Ballweber, πρόεδρος της Doosan Bobcat Βόρεια Αμερική. «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και τις σειρές προϊόντων εξοπλισμού για να ενδυναμώσουμε τους πελάτες μας και αυτή η νέα τοποθεσία θα είναι σημαντικό μέρος αυτής της επιτυχίας».

Η Bobcat αναμένει ότι η νέα επιχείρηση θα είναι πλήρως λειτουργική έως το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Η εγκατάσταση θα περιλαμβάνει χώρο συναρμολόγησης, αποβάθρες αποστολής και παραλαβής, χώρο στάθμευσης εργαζομένων, θάλαμο απορριμμάτων, γραφεία και αίθουσες συσκέψεων.

Μπόμπκατ Μινεσότα

Η Bobcat θα κατασκευάσει ένα νέο εργοστάσιο συναρμολόγησης σε 22 στρέμματα στο Rogers, MN, ένα βορειοδυτικό προάστιο της Minneapolis-Saint Paul. (Φωτογραφία: Business Wire)

Η Bobcat επέλεξε την τοποθεσία στο Rogers, μια αναπτυσσόμενη προαστιακή κοινότητα στην κομητεία Hennepin και στη μητροπολιτική περιοχή των Δίδυμων Πόλεων με επτά κομητεία, λόγω των πλεονεκτημάτων της μοναδικής τοποθεσίας του στη διασταύρωση δύο περιφερειακών συστημάτων οδοποιίας – Interstate 94 και Highway 101. Αυτή η τοποθεσία θα Επιτρέψτε στην Bobcat να βελτιστοποιήσει τα logistics της παραγωγής απλοποιώντας τις διαδρομές ανεφοδιασμού της εταιρείας παράλληλα με άλλες τοποθεσίες στην περιοχή, καθώς και να δημιουργήσει αποδοτικότητες εφοδιασμού που υποστηρίζουν τόσο τη ζήτηση της αγοράς όσο και τα δυναμικά σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας.

Η προσθήκη της εγκατάστασης του Rogers θα συμβάλει στο στρατηγικό σχέδιο παραγωγής της εταιρείας και θα υποστηρίξει τις επενδύσεις της σε εγκαταστάσεις σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατης επέκτασης 26 εκατομμυρίων δολαρίων στις εγκαταστάσεις της στο Litchfield, MN και 70 εκατομμυρίων δολαρίων στο Statesville, NC. Αυτές οι προσπάθειες αποτελούν μέρος των μακροπρόθεσμων πρωτοβουλιών στρατηγικής ανάπτυξης της Bobcat ως κορυφαίου κατασκευαστή εξοπλισμού και υποστηρίζουν τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της προς τους εργαζόμενους και τις κοινότητες.

«Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στις εγκαταστάσεις, τους υπαλλήλους και τις παραγωγικές μας ικανότητες, ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των αντιπροσώπων και των πελατών μας, ενώ παράλληλα ενισχύουμε συνεχώς την αριστεία σε όλη την επιχείρησή μας», πρόσθεσε η Ballweber.

Schreibe einen Kommentar