Η Caterpillar επενδύει 24 εκατομμύρια δολάρια στην επέκταση του εργοστασίου του Τέξας

26
Η Caterpillar επενδύει 24 εκατομμύρια δολάρια στην επέκταση του εργοστασίου του Τέξας
image_pdf

Η Caterpillar Inc. επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εργοστάσιο παραγωγής της 260.000 τετραγωνικών ποδιών στην πόλη Schertz του Τέξας, προσθέτοντας 24 εκατομμύρια δολάρια σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Μέχρι το 2026, ο κατασκευαστής μηχανημάτων και εξοπλισμού δομικών κατασκευών θα προσθέσει επίσης 24 θέσεις εργασίας στο σημερινό εργατικό δυναμικό των 145, ανεβάζοντας τη συνολική μισθοδοσία στην εγκατάσταση σε περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια.

„Το Schertz είναι ένα υπέροχο μέρος για να εργαστείτε και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτής της κοινότητας“, δήλωσε ο Mark Stratton, Γενικός Διευθυντής Large Engines στο Τομέας βιομηχανικών συστημάτων ισχύος της Caterpillar. «Βοηθάμε τους πελάτες μας να χτίσουν έναν καλύτερο, πιο βιώσιμο κόσμο, υλοποιώντας τη στρατηγική μας μέσω λειτουργικής αριστείας, διευρυμένων προσφορών, υπηρεσιών και βιωσιμότητας».

Επέκταση φυτών Caterpillar Texas

(Φωτογραφία: Caterpillar of Schertz / Facebook)

Στο πλαίσιο μιας 10ετούς συμφωνίας με την Schertz Economic Development Corporation (SEDC), η Caterpillar θα διατηρήσει συνολικά 169 θέσεις εργασίας και ένα βασικό μισθολόγιο που θα ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία πρέπει επίσης να διατηρήσει μια ελάχιστη επένδυση σε προσωπικά ακίνητα. Με μια επιτυχημένη ετήσια απόδοση, η εταιρεία θα λάβει επιχορήγηση από το SEDC.

Οι εγκαταστάσεις της Caterpillar στο Schertz κατασκευάζουν επί του παρόντος μπλοκ κινητήρων C27 και C32 λίτρων και κυλινδροκεφαλές 9,3-18 λίτρων για την υποστήριξη διαφόρων προϊόντων Caterpillar, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης Large Engines στο κοντινό Seguin, TX.

«Η Caterpillar είναι ένας απίστευτα σημαντικός εργοδότης στην περιοχή», δήλωσε ο δήμαρχος Ralph Gutierrez. «Στο Schertz, υπήρξαν πρότυπο εταιρικού πολίτη και συνεχίζουν να επιδεικνύουν τη δέσμευσή τους στην κοινότητα και τους νέους μας μέσω της ηγεσίας τους σε εκδηλώσεις όπως η Job Shadow Day και η Manufacturing Day».

«Η Caterpillar συνδέει την περιοχή μας με επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Σαν Αντόνιο». είπε ο Adrian Perez, Εκτελεστικός Διευθυντής του SEDC. «Η Caterpillar ενώνει άλλες Τύχη 500 εταιρείες επεκτείνονται στο Schertz τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Πρώτα η Amazon, μετά η Sysco και τώρα η Caterpillar. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τις παγκόσμιες επωνυμίες που διπλασιάζουν το The City of Schertz».

Schreibe einen Kommentar