Η Curtis Industries λανσάρει το νέο σύστημα Gravely Modular Cab

8
Η Curtis Industries λανσάρει το νέο σύστημα Gravely Modular Cab

σοβαρός άτλας

Η Curtis Industries ανακοίνωσε ένα Advantage Modular Cab System για τα Gravely Atlas JSV 3200, 3400, 3400SD & 6400 Model Utility Vehicles. Το σύστημα Curtis Advantage Modular Cab σάς επιτρέπει να προσθέτετε εύκολα οποιαδήποτε εξαρτήματα Curtis Cab σε ένα υπάρχον Gravely Atlas.σοβαρός άτλας

Το παρμπρίζ από πολυανθρακικό με σκληρή επίστρωση έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μακροχρόνια, ανθεκτική στις γρατσουνιές ορατότητα. Περιλαμβάνει δύο ανεξάρτητα ρυθμιζόμενους αεραγωγούς για άνεση οδηγού και συνοδηγού. Διατίθεται προαιρετικός ηλεκτρικός υαλοκαθαριστήρας 172˚ για υγρές καιρικές συνθήκες Κέρτις Το Advantage Door Kit διαθέτει πάνελ βινυλίου υψηλής αντοχής, τοποθετημένα σε ισχυρά χαλύβδινα πλαίσια με βαφή πούδρας. Τα επάνω και κάτω παράθυρα παρέχουν μέγιστη ορατότητα. Οι πόρτες που κλειδώνουν είναι αφαιρούμενες, χωρίς εργαλεία, για λειτουργία σε ζεστό καιρό. Ένα προαιρετικό κιτ υποβοήθησης πόρτας αμορτισέρ αερίου διατίθεται επίσης για αγορά.

Η οροφή πολυαιθυλενίου υψηλού μοριακού βάρους έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα κομψό, πυγμάχος ελαφρού βάρους, και ανθεκτικό κάλυμμα οροφής για προστασία και άνεση. Το πίσω πάνελ από πολυανθρακικό με σκληρή επίστρωση προσφέρει ελαφρύ, ανθεκτικό σχεδιασμό, γεμάτο ορατότητα και προστασία από τα στοιχεία.

σοβαρός άτλαςΗ εγκατάσταση για όλα τα εξαρτήματα Modular Cab Curtis Advantage είναι γρήγορη και εύκολη. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το Gravely Atlas JSV στην αυξανόμενη λίστα των οχημάτων κοινής ωφέλειας για τα οποία παρέχει καμπίνες η Curtis». John Davis, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ που προσφέρεται. „Πολλοί από τους αντιπροσώπους μας είχαν ρωτήσει για την πλατφόρμα Gravely.“

Διατίθεται μια πλήρης σειρά εξαρτημάτων καμπίνας που περιλαμβάνει: Προαιρετικός μπροστινός υαλοκαθαριστήρας, Ισχυρά φώτα εργασίας LED σε οροφή, Εξωτερικοί καθρέφτες και οΗλεκτρονικά και αξεσουάρ ποιοτικής καμπίνας.

Ενδιαφέρεστε για ένα αρθρωτό σύστημα αποθήκευσης εργαλείων με βάση UTV από την Curtis Industries; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Schreibe einen Kommentar