Η Exmark ανακοινώνει δωρεάν λογισμικό Horizon360 Premium για πελάτες

9
Η Exmark ανακοινώνει δωρεάν λογισμικό Horizon360 Premium για πελάτες
image_pdf

Το ενσωματωμένο λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων βοηθά τους εργολάβους τοπίου να εργάζονται πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά.

Horizon360

Με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες να αποκτήσουν αποδοτικότητα μέσω πιο αποτελεσματικής, ολοκληρωμένης διαχείρισης, η Exmark καθιστά τώρα δωρεάν τη βαθμίδα Premium του λογισμικού επιχειρηματικής διαχείρισης Horizon360 για τους ενεργούς πελάτες του στόλου. Συνήθως αξίας 1.200 $, το δωρεάν λογισμικό είναι α νέο όφελος για εργολάβους τοπίου που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Exmark Fleet Advantage.

Αναπτύχθηκε για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες των εργολάβων τοπίου, Το Horizon360 είναι μια πλήρως ενσωματωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης επιχειρήσεων. Το Horizon360 συνδέει κάθε πτυχή μιας επιχείρησης, από την εκτίμηση, τον προϋπολογισμό, τη διαχείριση δυνητικών πελατών και τον προγραμματισμό, έως την τιμολόγηση, τα λειτουργικά αναλυτικά στοιχεία και πολλά άλλα. Όλα συνδυάζονται σε μια ολοκληρωμένη, εύχρηστη ψηφιακή διεπαφή.

«Κάθε μέρα, ένας αυξανόμενος αριθμός εργολάβων τοπίου ανακαλύπτει πώς το λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων μπορεί να τροφοδοτήσει την ανάπτυξη στις εταιρείες τους», λέει Διευθυντής Μάρκετινγκ της Exmark, Τζέιμι Μπριγκς. «Η αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνεται μέσω της αποτελεσματικής, συνεκτικής διαχείρισης των εργαζομένων, του εξοπλισμού και των θέσεων εργασίας επιτρέπει στους εργολάβους να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας παράλληλα τη σπατάλη και το χρόνο διακοπής λειτουργίας».

«Το Horizon360 δίνει τη δυνατότητα στους εργολάβους να περιορίσουν το χάος και να εξορθολογίσουν τα αποτελέσματα τους, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία», συνεχίζει ο Briggs. «Συγκεντρώνει καθένα από τα ζωτικά στοιχεία μιας επιχείρησης με έναν βολικό και απρόσκοπτο τρόπο. Και το καλύτερο ακόμα, είναι δωρεάν για νέους και ενεργούς Exmark πελάτες στόλου.»

Για περισσότερη κάλυψη Turf των προϊόντων Exmark κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar