Η Vanguard φιλοξενεί εκπαίδευση για τεχνικούς εξοπλισμού ισπανικής ομιλίας

12
Η Vanguard φιλοξενεί εκπαίδευση για τεχνικούς εξοπλισμού ισπανικής ομιλίας

Την πρώτη εβδομάδα του ΑπριλίουΠρωτοπορία® φιλοξένησε μια ισπανική έκδοση της δημοφιλούς εκπαίδευσης σέρβις Ηλεκτρονικού Ψεκασμού Καυσίμου (EFI). Οι Ισπανόφωνοι και οι Λατίνοι αντιπροσωπεύουν μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ομάδες στο επαγγελματικό τοπίο και τις παρακείμενες βιομηχανίες. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση αυτού του κοινού, Briggs & Stratton δίνει προτεραιότητα στις ευκαιρίες κατάρτισης και συνεχούς εκπαίδευσης που είναι προσβάσιμες και χωρίς αποκλεισμούς μέσω συνεδριών όπως η εκπαίδευση στην ισπανική υπηρεσία EFI.

Το μάθημα, που διδάσκει Briggs & Stratton παγκόσμια biliεκπαιδευτής γλωσσικών υπηρεσιών προϊόντων, Flavio Μιράντα, παρείχε πρακτική εκπαίδευση με επίκεντρο την αντιμετώπιση προβλημάτων κυκλωμάτων, τη θεωρία και τη δοκιμή αισθητήρων, τη δοκιμή εξαρτημάτων του συστήματος, τη χρήση διαγνωστικών εργαλείων και μια επισκόπηση και εργαστήριο αντιμετώπισης προβλημάτων λογισμικού φορητού υπολογιστή. Η τεχνολογία EFI είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τους διαχειριστές στόλου τοπίου που επιδιώκουν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση καυσίμου ενόψει του αυξανόμενου κόστους καυσίμων και των περιορισμένων περιθωρίων κέρδους. Προσφέροντας εκπαίδευση EFI στα Ισπανικά, η Vanguard εργάζεται για να αυξήσει την πρόσβαση σε γνώσεις και πρακτικές που θα βοηθήσουν αυτά τα άτομα να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους.

ΙσπανικάΣύμφωνα με το Ισπανικό Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ, η βιομηχανία τοπίου των ΗΠΑ απασχολεί σχεδόν 1,6 εκατομμύρια εργαζόμενους και δημιουργεί σχεδόν 959.000 θέσεις εργασίας σε άλλους συναφείς κλάδους. Οι Λατίνοι αντιπροσωπεύουν πάνω από 830.000 εργαζόμενους σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Παρά το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει ένα τόσο μεγάλο μέρος της βιομηχανίας, υπάρχει μια ιστορική έλλειψη επιλογών εκπαίδευσης που διατίθενται στα ισπανικά.

Εμπροσθοφυλακή δεσμεύεται να υποστηρίζει τους συνεργάτες μας OEMέμποροι και δικα τους πελάτες ως πάροχος λύσεων ενέργειας και ως αξιόπιστη πηγή εκπαίδευσης και συνεχούς εκπαίδευσης», είπε Carissa Gingras, sανώτερος διευθυντής Μάρκετινγκ στην Briggs & Stratton. «Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Ισπανόφωνους και Λατίνους επαγγελματίες υπηρεσιών που αντιπροσωπεύουν ένα τόσο σημαντικό δημογραφικό στοιχείο σε αυτόν τον κλάδο», πρόσθεσε ο Gingras.

Schreibe einen Kommentar