Κατάσταση 5-Paw Απονομή από την KIOTI σε αντιπροσώπους κορυφαίων επιδόσεων

39
Κατάσταση 5-Paw Απονομή από την KIOTI σε αντιπροσώπους κορυφαίων επιδόσεων
image_pdf

5-πόδι

Η KIOTI Tractor τίμησε πρόσφατα 89 αντιπροσώπους σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά που πέτυχαν το καθεστώς 5-Paw μέσω του Προγράμματος Dealer Excellence. Το πρόγραμμα είναι η κορυφαία τιμή εμπειρίας πελάτη της εταιρείας. Το Πρόγραμμα Αριστείας 5-Paw Dealer, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 14 χρόνια, αναγνωρίζει υποδειγματικούς αντιπροσώπους ΚΙΩΤΗ που παρέχουν στους πελάτες τους εμπειρία αγοράς και υπηρεσίες πρεμιέρας κορυφαίας ποιότητας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσουμε σχεδόν 90 αντιπροσώπους που επιδεικνύουν τη δέσμευση της KIOTI να παρέχει την καλύτερη εμπειρία κατοχής μηχανών», δήλωσε ο Peter Dong-Kyun Kim, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Daedong-USA, Inc. Κλάδος Τρακτέρ ΚΙΩΤΗ.

5-πόδι

Από τους αντιπροσώπους που πέτυχαν την κατάταξη, περισσότεροι από 60 προκρίθηκαν ως Certified 5-Paw Dealers και σχεδόν 30 προκρίθηκαν ως Premier 5-Paw Dealers. Ο Έμπορος Premier 5-Paw είναι το υψηλότερο δυνατό επίπεδο του προγράμματος. Για να λάβουν το καθεστώς 5-Paw, οι αντιπρόσωποι KIOTI αξιολογούνται ετησίως ως προς την κυριαρχία τους στο σέρβις, τις πωλήσεις, τις λειτουργίες, την υποστήριξη ανταλλακτικών, το μάρκετινγκ και τις σχέσεις με τους πελάτες. Οι έμποροι που πληρούν ή υπερβαίνουν αυτά τα προσόντα λαμβάνουν αποκλειστικά προνόμια ως ανταμοιβή για το επίτευγμά τους, καθώς και το δικαίωμα χρήσης και προβολής του αποκλειστικού λογότυπου 5-Paw της KIOTI. Αυτό το λογότυπο αντιπροσωπεύει την αφοσίωση ενός αντιπροσώπου σε μια εξαιρετική εμπειρία ιδιοκτησίας και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για κάθε πελάτη που αγοράζει τρακτέρ KIOTI, όχημα κοινής ωφέλειας ή χλοοκοπτικό μηδενικής ακτίνας στροφής. Ένας επιλεγμένος αριθμός αντιπροσώπων στο δίκτυο ΚΙΩΤΗ λαμβάνει αυτό το προσόν κάθε χρόνο.

«Οι αντιπρόσωποι KIOTI σε όλη τη Βόρεια Αμερική είναι γνωστοί για την υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών. Οι φετινοί αποδέκτες του 5-Paw αποτελούν απόδειξη αυτής της δέσμευσης και ανυπομονούμε για άλλη μια επιτυχημένη χρονιά μαζί», είπε η Kim.

Για περισσότερα σχετικά με τη σειρά των grapples της KIOTI, κάντε κλικ εδώ.

Σχετικά με το ΚΙΩΤΗ Τρακτέρ

Η ΚΙΩΤΗ προσφέρει μια πλήρη σειρά συμπαγών τρακτέρ, οχημάτων κοινής χρήσης και χλοοκοπτικά μηδενικής ακτίνας στροφής και επεκτείνεται σε συμπαγή κατασκευή. Με έδρα το Wendell, NC, διαθέτει επιπλέον κέντρα διανομής στο Τέξας και τον Καναδά.

Schreibe einen Kommentar