Νέα εκσκαφέα θαμνοκοπτικά από την John Deere

10
Νέα εκσκαφέα θαμνοκοπτικά από την John Deere
image_pdf

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, Η John Deere εισήγαγε δύο νέες προσθήκες στην οικογένεια εξαρτημάτων της για εκσκαφείς: τα περιστροφικά θαμνοκοπτικά RE40 και RE50.

Οι λοξότμητες λεπίδες των θαμνοκοπτικών RE40 και RE50 σπρώχνουν υλικό στην κεφαλή του κοπτήρα, δημιουργώντας λεπτά υπολείμματα για ανακύκλωση. Οι λεπίδες είναι επίσης αναστρέψιμες, οπότε όταν φθείρεται η μπροστινή άκρη, μπορούν να ξεβιδωθούν και να αναποδογυριστούν για μια νέα αιχμή. Ένα αυτόματο υδραυλικό σύστημα πέδησης σταματά γρήγορα την περιστροφή της λεπίδας μετά την απενεργοποίηση του μηχανήματος, ώστε οι χειριστές να μπορούν να βγουν από την καμπίνα.

Θαμνοκοπτικά

Εξοπλισμένοι με σύστημα στερέωσης με μπουλόνι, οι κόφτες RE προσφέρουν ευέλικτη διαμόρφωση σε μια ποικιλία συστημάτων ζεύξης. Εάν αλλάξουν οι απαιτήσεις ζεύξης, οι μονάδες μπορούν να διαμορφωθούν γρήγορα και εύκολα.

Τα θαμνοκοπτικά RE40 και RE50 «προσφέρουν στους πελάτες ένα μέσο για να μπουν στο αναπτυσσόμενο τμήμα διαχείρισης της βλάστησης της χρήσης μηχανών», δήλωσε ο Jason Simmons, Project Manager του Global Attachments στο τμήμα κατασκευής και δασοκομίας John Deere.

Αυτά τα θαμνοκοπτικά βοηθούν τους επαγγελματίες του τοπίου και της περιποίησης δέντρων να επιτύχουν υψηλή παραγωγικότητα, χρόνο λειτουργίας και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Δοκιμάζονται στις πιο σκληρές εφαρμογές, διασφαλίζοντας ότι είναι ανθεκτικά και θα ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Τα περιστροφικά θαμνοκοπτικά RE40 και RE50 διατίθενται ως κιτ εγκατεστημένα στον αντιπρόσωπο για τους εκσκαφείς μοντέλων John Deere 35, 50/60 και 75/85. Ενώ αυτά τα εξαρτήματα έχουν δοκιμαστεί και βελτιστοποιηθεί για να λειτουργούν με εκσκαφείς John Deere, είναι επίσης συμβατά με πολλά ανταγωνιστικά μοντέλα εκσκαφέων 3–10 τόνων.

Schreibe einen Kommentar