Οι εγγραφές ανανέωσης και μνήμης είναι πλέον ανοιχτές

10
Οι εγγραφές ανανέωσης και μνήμης είναι πλέον ανοιχτές
image_pdf

Κάθε Ιούλιο, επαγγελματίες περιποίησης γκαζόν και τοπίου από όλη τη χώρα δωρίζουν το χρόνο και την τεχνογνωσία τους για να βελτιώσουν τους χώρους στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον. Για δεύτερη χρονιά, το NALP θα έχει μια επιπλέον θέση εθελοντών στο National Mall, στο Lincoln Memorial.

Στις 18 Ιουλίου 2022, εθελοντές στις κοινότητες φροντίδας γκαζόν και τοπίου θα συναντηθούν ξανά και θα προσφέρουν εθελοντικά τις δεξιότητές τους για να βελτιώσουν τους χώρους στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον και στο Εθνικό Εμπορικό Κέντρο, στο Μνημείο Λίνκολν. Για 25 χρόνια, το Renewal & Remembrance είναι μια εκδήλωση υπογραφής.

Τι να περιμένετε φέτος στο Εθνικό Νεκροταφείο του Άρλινγκτον:

ανανεωτική ανάμνηση

Ένα πλήρωμα από το Blades of Green εργάζεται για τον αερισμό μιας περιοχής πάνω από 8 στρέμματα στο Εθνικό Κοιμητήριο του Άρλινγκτον. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Danielle Lanning

Οι εθελοντές θα ολοκληρώσουν έργα, συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων χλοοτάπητα, την ανακαίνιση των ζωνών άρδευσης, την εγκατάσταση αντικεραυνικής προστασίας σε καθορισμένα δέντρα και την εγκατάσταση νέων φυτών. Μόνο εργαζόμενοι εθελοντές μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση R&R στο ANC λόγω περιορισμών χωρητικότητας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο ANC θα είναι περιορισμένος και θα βασίζεται στην ανάγκη για κάθε έργο. Οι εθελοντές που δεν έχουν ανατεθεί σε έργα στο ANC θα επανατοποθετηθούν στο έργο Lincoln Memorial στο National Mall.

Τι να περιμένετε φέτος στο National Mall:

Σε συνεργασία με το Trust for the National Mall και την Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων, θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό έργο στο Lincoln Memorial φέτος. Για την 100ή επέτειο από την αφιέρωση του Lincoln Memorial, θα πραγματοποιηθεί ένα νέο έργο. Οι εθελοντές θα δημιουργήσουν κρεβάτια τοπίου γύρω από τα υπάρχοντα φυτά που περιβάλλουν το Lincoln Memorial.

Το πρόγραμμα για τα παιδιά

Αν και το Παιδικό Πρόγραμμα προσφερόταν στο ANC στο παρελθόν, το 2022 θα είναι η πρώτη χρονιά που προσφέρεται και στο National Mall. Το πρόγραμμα προσφέρει στα παιδιά εθελοντών την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για αυτά όσο εργάζονται οι γονείς τους.

Πώς να γίνετε εθελοντής:

Πρέπει να είστε τρέχον μέλος του NALP για να εγγραφείτε. Παρόλο που δεν υπάρχει χρέωση για τη συμμετοχή στην εκδήλωση Ανανέωσης & Μνήμης, σημειώστε ότι υπάρχει χρέωση 50 $ ανά άτομο για τη δεξίωση και το δείπνο την Κυριακή το απόγευμα, 17 Ιουλίου. Η δεξίωση και το δείπνο θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Renaissance Arlington Capital View.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ. Για να εγγραφείτε στον εθελοντισμό, κάντε κλικ εδώ.

Για να διαβάσετε για προηγούμενες εκδηλώσεις Ανανέωσης & Μνήμης, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar