Ο Διευθυντής Αγρονόμου κερδίζει τον Turfco Debris Blower

3
Ο Διευθυντής Αγρονόμου κερδίζει τον Turfco Debris Blower
image_pdf

Ως Διευθυντής Γεωπονίας στο Cantigny Golf Club, ο Steve Kuretsky γνωρίζει την αξία της χρήσης του πιο πρόσφατου και κορυφαίου εξοπλισμού συντήρησης χλοοτάπητα για να διατηρούνται τα γήπεδα του γκολφ και τα γήπεδα στις εγκαταστάσεις του Wheaton, IL στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Έτσι, χάρηκε ιδιαίτερα όταν έμαθε ότι είχε κερδίσει το Grand Prize Golf Giveaway 2022 της Turfco – ένα νέο Turfco Torrent 2 Debris Blower.

«Φυσικά, ήμουν ροζ για να κερδίσω ένα νέο Turfco Torrent 2 Debris Blower», είπε ο Kuretsky.

Δεδομένου ότι ο σύλλογος έχει ήδη έναν ανεμιστήρα Turfco, ήταν ήδη εξοικειωμένος με τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη του μηχανήματος. Το Turfco Debris Blower (αξίας 8.032 $) ενσωματώνει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία MagnaPoint που κλειδώνει τις ρυθμίσεις για μια πιο παραγωγική γωνία σε κάθε πέρασμα – εξοικονομώντας ώρες χρόνου του πληρώματος ανά εργασία.

Turfco Debris Blower

Ο Steve Kuretsky (αριστερά) χαμογελά όλος καθώς δέχεται ένα νέο Turfco Torrent 2 Debris Blower από τον Scott Kinkead, εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Turfco Manufacturing. (Φωτογραφία: Turfco)

«Αυτό που είναι πραγματικά ωραίο με τον ανεμιστήρα Turfco Torrent 2 είναι ότι μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη γωνία του ανεμιστήρα και να τον ρυθμίσετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά – αντί να χρειάζεται να μετακινήσετε τις ρυθμίσεις κατά τη χρήση αυτό», είπε. „Αποσύρει την εικασία από τη δουλειά.“

Βρίσκεται περίπου 30 μίλια δυτικά του Σικάγο, το Cantigny Golf Club είναι μέρος του Cantigny Park 500 στρεμμάτων που καταλαμβάνει το παλιό κτήμα του συνταγματάρχη Robert R. McCormick, πρώην εκδότη του Chicago Tribune. Το γήπεδο γκολφ είναι εξαιρετικά δημοφιλές και κρατά απασχολημένο το προσωπικό συντήρησης καθ‘ όλη τη διάρκεια των περιόδων παιχνιδιού. Το Turfco Blower χρησιμοποιείται τακτικά καθ‘ όλη τη διάρκεια της σεζόν του γκολφ για να απομακρύνει τα αποκόμματα γρασιδιού, τα γενικά συντρίμμια και φυσικά τον κατακλυσμό των φύλλων που πέφτουν το φθινόπωρο.

«Μας αρέσει να διατηρούμε την επιφάνεια ωραία και καθαρή για τους παίκτες», εξήγησε ο Kuretsky.

«Το Cantigny Golf Club είναι γνωστό ως ένα από τα κορυφαία δημόσια γήπεδα γκολφ στα Μεσοδυτικά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε αυτό το βραβείο στον Steve γνωρίζοντας ότι θα αξιοποιηθεί σωστά, βοηθώντας τα γήπεδα γκολφ Cantigny να δείχνουν και να παίζουν το καλύτερο δυνατό για τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο Scott Kinkead, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Blaine, Turfco Manufacturing με έδρα το MN.

Schreibe einen Kommentar