Συνεργασία για τη φύτευση 50.000 δέντρων

9
Συνεργασία για τη φύτευση 50.000 δέντρων
image_pdf

Δέντρα

Arbor Day Foundation & Founders Brewing για να βοηθήσει στην αποκατάσταση των τριών δασών

Το Arbor Day Foundation συνεργάζεται με την Founders Brewing Co. για να φυτέψει συνολικά 50.000 δέντρα σε τρία δάση στις ΗΠΑ το 2022. Κάθε έργο –που βρίσκεται στη Φλόριντα, το Μίσιγκαν και το Όρεγκον– θα επικεντρώνει τις προσπάθειες αναδάσωσης σε εδάφη που έχουν υποστεί σημαντική πτώση σε πληθυσμό δέντρων λόγω αποψιλώσεων αιώνων και πρόσφατων φυσικών καταστροφών.

  • Το Lake Louisa State Park στην κεντρική Φλόριντα έχει μεγάλη ανάγκη από ιθαγενή μακρόφυλλα πεύκα για την αποκατάσταση των ενδημικών ενδιαιτημάτων για πολλά είδη τοπικών φυτών και άγριας ζωής.
  • Σε όλο το Μίσιγκαν, οι προσπάθειες ανάκτησης σε πολλά δάση και δημόσιες εκτάσεις πραγματοποιούνται παράλληλα με το Υπουργείο Φυσικών Πόρων της πολιτείας για την αναφύτευση οικοσυστημάτων που έχουν χαθεί από δεκαετίες αποψίλωσης των δασών που ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα.
  • Στο Βορειοδυτικό Ειρηνικό, τα δέντρα έχουν κρίσιμη ανάγκη μετά την πυρκαγιά του 2020 στο αγρόκτημα διακοπών που έκαψε περισσότερα από 170.000 στρέμματα του Εθνικού Δρυμού Willamette στην κοιλάδα του ποταμού McKenzie – της δημοτικής πηγής νερού για την πόλη Eugene, OR.

Κατά τη διάρκεια των 40 ετών, τα δέντρα που φυτεύτηκαν μέσω αυτής της συνεργασίας προβλέπεται να δεσμεύσουν περισσότερους από 43.530 τόνους CO2 και να αφαιρέσουν πάνω από 200 τόνους ατμοσφαιρικής ρύπανσης από την ατμόσφαιρα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο φιλικό προς το περιβάλλον και παθιασμένο συνεργάτη, όπως οι Founders», δήλωσε ο Dan Lambe, Διευθύνων Σύμβουλος του Arbor Day Foundation. «Ως ένας από τους βασικούς πυλώνες της επιχείρησής τους, η βιωσιμότητα είναι ριζωμένη σε ό,τι κάνουν».δέντρο

«Είμαστε μια βιομηχανία που χρησιμοποιεί βαρέλια για τη διαδικασία παλαίωσης της μπύρας και αυτά τα βαρέλια προέρχονται από δέντρα. Η φιλοσοφία μας είναι να αναπληρώνουμε τους πόρους που χρησιμοποιούμε», δήλωσε η Stephanie Yeatts, Διευθύντρια Social Impact and Sustainability of Founders. «Μαζί με τις υπεύθυνες μεθόδους παρασκευής, το πάθος μας εκτείνεται πέρα ​​από τη μπύρα. Συνεργαζόμενοι με το Ίδρυμα Arbor Day, είμαστε σε θέση να προωθήσουμε την αποστολή μας Ιδρυτές για Όλους πρόγραμμα εμπνέοντας αλλαγή μέσω σκόπιμης δράσης».

Το πρόγραμμα Founders for All εστιάζει τις πρωτοβουλίες του γύρω από τρεις βασικούς πυλώνες: προστασία και αποκατάσταση του περιβάλλοντος. ανύψωση των κοινοτήτων μέσω της δέσμευσης· και παροχή πρόσβασης σε βασική υγιεινή διαβίωση και υπαίθρια περιπέτεια.

Τα τελευταία 50 χρόνια, το Arbor Day Foundation έχει εργαστεί για να φυτέψει σχεδόν 500 εκατομμύρια δέντρα σε όλο τον κόσμο. Μέσω ενός τεράστιου δικτύου συνεργασιών, το Ίδρυμα διευκολύνει έργα που δίνουν τη δυνατότητα σε οργανισμούς όλων των μεγεθών να επιτύχουν τους περιβαλλοντικούς τους στόχους και τους στόχους βιωσιμότητας μέσω μετρήσιμων, αποτελεσματικών εργασιών.

Ιδρύθηκε το 1972, η Ίδρυμα Arbor Day είναι ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός οργανισμός μελών αφιερωμένο στη φύτευση δέντρων, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη, υποστηρικτές και πολύτιμους συνεργάτες.

Ιδρύθηκε το 1997 από δύο λάτρεις της craft μπίρας, τον Dave Engbers και τον Mike Stevens, το συγκρότημα ζυθοποιίας Founders Brewing Co., μπίρες στο πρόσωπό σας. Βρίσκεται στο Grand Rapids, MI, το Founders κατατάσσεται ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες ζυθοποιίες χειροτεχνίας στις ΗΠΑ

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τα δέντρα για τη φροντίδα του γκαζόν, του τοπίου και των επαγγελματιών δενδροκόμων, επισκεφθείτε την Tree Services®.

Schreibe einen Kommentar