Τα 4 στάδια του καλοκαιριού και πώς να φιλοξενήσετε έξω με στυλ –

42
Τα 4 στάδια του καλοκαιριού και πώς να φιλοξενήσετε έξω με στυλ –

Το καλοκαίρι στο Νιου Τζέρσεϊ μπορεί να είναι κάπως σαν τύμπανο. Ξεκινώντας από τον χειμώνα, έχουμε την πάντα απρόβλεπτη άνοιξη, η οποία μπορεί να προσφέρει απροσδόκητα χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι τον Ιούνιο, όταν το μυαλό σας είναι σε καλοκαιρινή λειτουργία. Στο New Brunswick, κοντά στα κεντρικά γραφεία της High Tech Landscapes στο Branchburg, το χαμηλό ρεκόρ τον Ιούνιο είναι σχεδόν παγωμένοι 40 βαθμοί F στις 11 Ιουνίου 1980.

Πιστεύετε ότι ο Ιούλιος είναι ασφαλής; Στις 2 Ιουλίου 1982, το Νιου Μπράνσγουικ ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου με χαμηλή θερμοκρασία 45 βαθμών! Φυσικά, το καλοκαίρι πάντα τελειώνει. Δείτε πώς μπορείτε να πλοηγηθείτε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον υπαίθριο χώρο σας, ανεξάρτητα από τη διάθεση που μπορεί να έχει η Μητέρα Φύση κάθε μέρα.

Πολύ νωρίς
Ήταν πραγματικά, θεμιτά ζεστό μόλις πριν από μια ώρα, όταν ο ήλιος είχε βγει — αλλά τώρα έχει συννεφιά, φυσάει και άβολα. Έχουμε πάει όλοι εκεί. Είναι ακόμη πιο απογοητευτικό αν έχετε καλεσμένους για αυτό που υποτίθεται ότι ήταν το τέλειο ξεκίνημα του καλοκαιριού. Αυτό είναι όταν είναι χρήσιμο να έχετε ένα λάκκο φωτιάς, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τη συγκέντρωση έξω όπως είχε προγραμματιστεί αντί να μαζέψετε όλους μέσα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις οκτώ ιδέες για πυρκαγιές στην πίσω αυλή.

Full Swing
Όταν επιτέλους επικρατεί το καλοκαίρι, η αλλαγή φαίνεται να συμβαίνει εν μία νυκτί. Όχι άλλα κρυολογήματα. Χωρίς επιπλέον στρώματα. Καμία ερώτηση για αυτό. Βρισκόμαστε τουλάχιστον στη δεκαετία του ’70, και πιο πιθανό στη δεκαετία του ’80, μέχρι ή εάν οι ειδήσεις λένε διαφορετικά. Αφού έχετε το γρασίδι σας να φαίνεται πλούσιο και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου σας είναι όλα έτοιμα, ήρθε η ώρα να αναλάβετε τον «έλεγχο»—δηλαδή τον έλεγχο των εντόμων, τον έλεγχο των ζιζανίων και τον έλεγχο των τριβών. Τα μικρά πράγματα (ή η έλλειψή τους) μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά όταν περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Δείτε πώς το τμήμα ολοκληρωμένων συστημάτων φροντίδας φυτών υγείας μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το τοπίο σας υγιές μέχρι τις ρίζες.

Ρουτίνα
Καθώς πλησιάζουν οι σκυλίσιες μέρες του καλοκαιριού, είναι καλύτερο να έχετε τον εξωτερικό σας χώρο πλήρως εξοπλισμένο για να νικήσετε τη ζέστη. Εάν έχετε πισίνα, μεταμορφώστε την σε τοπίο πισίνας. Αν σας αρέσει να φιλοξενείτε ένα μπάρμπεκιου στην αυλή, φανταστείτε να έχετε μια ολόκληρη εξωτερική κουζίνα. Όσον αφορά την υπαίθρια ζωή, όλα έχουν να κάνουν με την ευκολία και την απλότητα. Η ευτυχία συμβαίνει φυσικά. Λάβετε υπόψη ότι ο ίδιος ο σχεδιασμός του τοπίου σας μπορεί να επιτρέψει την καλοκαιρινή άνεση όταν έχετε σχεδιάσει προσεκτικά χαρακτηριστικά όπως έναν σκιερό κήπο, σιντριβάνι ή καταρράκτη. Μπορεί ακόμη και να είναι τόσο απλό όσο ένα μεγάλο δέντρο που παρέχει την απαραίτητη ανακούφιση από τον ήλιο.

Κρυώνω
Αργά ή γρήγορα τον Σεπτέμβριο, τα πρώτα σημάδια του φθινοπώρου θα κάνουν το δρόμο τους σε μια καλοκαιρινή μέρα. Είναι πράγματι γλυκόπικρο, αλλά μην στεναχωριέσαι πολύ. Μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε κάθε τελευταίο κομμάτι του καλοκαιριού, ενώ αργά αλλά σταθερά μεταφέρετε το τοπίο σας στο φθινόπωρο. Και όταν η εποχή αλλάξει τελείως, μπορείτε ακόμα να περάσετε πολύ χρόνο έξω. Δείτε τις πέντε κορυφαίες επενδύσεις τοπίου για τους λάτρεις του φθινοπώρου και επικοινωνήστε μαζί μας για εξωραϊσμό όλο το χρόνο που θα σας επιτρέψει να μεγιστοποιήσετε το καλοκαίρι, να αγκαλιάσετε το φθινόπωρο, να εκτιμήσετε τον χειμώνα και να είστε πάντα έτοιμοι για εκείνη την πρώτη ζεστή μέρα της άνοιξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ιδέες του έργου σας και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Schreibe einen Kommentar