Το Hearts of STIHL θα βραβεύσει 6 κρατικά πάρκα 20.000 $ το καθένα

13
Το Hearts of STIHL θα βραβεύσει 6 κρατικά πάρκα 20.000 $ το καθένα
image_pdf

Καρδιές

STIHL, μεγάλος κατασκευαστής του εξοπλισμός ενέργειας εξωτερικού χώρου, επεκτείνει το πρόγραμμα Hearts of STIHL, μια πρωτοβουλία για τη φροντίδα του περιβάλλοντος μέσω της διατήρησης των κρατικών πάρκων. Το πρόγραμμα Hearts of STIHL 2022 θα παράσχει επιχορήγηση 20.000 $ σε ένα πάρκο σε καθεμία από τις έξι περιοχές της χώρας για συνολικά 120.000 $ το 2022. Η διαχείριση των επιχορηγήσεων θα γίνεται από το Ίδρυμα Κρατικών Πάρκων της Αμερικήςκαι τα πάρκα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για κεφάλαια για να βοηθήσουν έργα που σχετίζονται με προγράμματα βιωσιμότητας, ανάκτησης, διατήρησης ή περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.

«Για περισσότερα από 15 χρόνια, η STIHL έχει το προνόμιο να υποστηρίζει τα κρατικά πάρκα της Αμερικής και αυτό το πρόγραμμα μας επιτρέπει να επεκτείνουμε τις προσπάθειές μας για να βοηθήσουμε στη διατήρηση και τη φροντίδα αυτών των εθνικών θησαυρών», δήλωσε ο Roger Phelps, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της STIHL Inc. «Το Hearts of STIHL είναι μια φυσική επέκταση της δέσμευσης της STIHL να φροντίζουμε το περιβάλλον μας και να διευκολύνουμε τους ανθρώπους να εργάζονται μέσα και με τη φύση».

Το πρόγραμμα Hearts of STIHL επεκτείνει τη σχέση της STIHL με τα κρατικά πάρκα της Αμερικής. Για περισσότερο από μια δεκαετία, η STIHL είναι χορηγός της Σχολής Ηγεσίας του National Association of State Park Directors Leadership School, παρέχοντας υποτροφίες για συμμετοχή στο προσωπικό του πάρκου. «Η STIHL Inc. είναι ένας μακροχρόνιος υποστηρικτής των κρατικών πάρκων της Αμερικής και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε τη σχέση μας και να προσφέρουμε επιχορηγήσεις στα κρατικά πάρκα που τη χρειάζονται περισσότερο», δήλωσε ο Lewis Ledford, εκτελεστικός διευθυντής στην Εθνική Ένωση Διευθυντών Κρατικών Πάρκων. «Η χρηματοδότηση και οι πόροι που θα χορηγηθούν θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη φροντίδα και τη διατήρηση των κρατικών μας πάρκων και ελπίζουμε ότι αυτές οι προσπάθειες θα εμπνεύσουν μια νέα γενιά να εκτιμήσει την υπέροχη ύπαιθρο».

Το πρόγραμμα Hearts of STIHL 2021 επικεντρώθηκε στη φύτευση 2.021 δέντρων σε δύο δυτικά κρατικά πάρκα ως απάντηση στις καταστροφικές συνέπειες των πυρκαγιών του 2020. Το έργο ήταν μια αληθινή συνεργασία και περιλάμβανε: άνδρες και γυναίκες από τα πάρκα του Όρεγκον και της Καλιφόρνια. Επικίνδυνη κοπή δέντρων και εκπαίδευση από τον επαγγελματία δενδροκόμο και εκπρόσωπο της STIHL Inc. Mark Chisholm. Διευθυντής Διατήρησης για την ομάδα MeatEater Ryan Callaghan. καθώς και ο Chuck Leavell, μουσικός διευθυντής των Rolling Stones, βραβευμένος αγρότης δέντρων, οικολόγος και παραγωγός του τηλεοπτικού προγράμματος PBS «Τα δάση της Αμερικής με τον Chuck Leavell».

«Μετά τις πυρκαγιές του 2020, η STIHL Inc. απέδειξε τη δέσμευσή της για τη διατήρηση του περιβάλλοντος, ενισχύοντας τις προσπάθειές μας για ανάκαμψη», δήλωσε η Lisa Sumption, Διευθύντρια του Τμήματος Πάρκων και Αναψυχής του Όρεγκον. «Το πρόγραμμα βοήθησε το Collier State Park και την κοινότητά του να προχωρήσουν στη θεραπεία και την ανάκαμψη από τέτοιες καταστροφικές πυρκαγιές».

Επίσκεψη εδώ για να μάθετε περισσότερα για το Hearts of STIHL.

Schreibe einen Kommentar