Το Project EverGreen & I Want to Mow Your Lawn Ανακοινώνει τη Συμμαχία

8
Το Project EverGreen & I Want to Mow Your Lawn Ανακοινώνει τη Συμμαχία
image_pdf

δωρεάν υπηρεσίες για στρατιωτικούςΤο Project EverGreen ανακοίνωσε μια συμμαχία με το I Want to Mow Your Lawn για να προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες περιποίησης γκαζόν σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα ατόμων και νοικοκυριών που αξίζουν.

Όπως το Project EverGreen’s Η GreenCare for Troops, η οποία παρέχει δωρεάν περιποίηση γκαζόν και βασικές υπηρεσίες τοπίου σε οικογένειες στρατιωτών που έχουν αναπτυχθεί, το I Want to Mow Your Lawn παρέχει δωρεάν υπηρεσίες κοπής γκαζόν σε ηλικιωμένους, στρατιωτικούς βετεράνους, άτομα με ειδικές ανάγκες και άτομα και οικογένειες που δεν διαθέτουν πόρους. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ ιδρύθηκε το 2020 από τον Brian Schwartz.

«Ο σχηματισμός μιας συμμαχίας για να βοηθήσει περισσότερες οικογένειες στρατιωτικών, βετεράνους και άλλα άτομα που άξιζαν ήταν λογικό για πολλούς λόγους», δήλωσε η Cindy Code, εκτελεστική διευθύντρια του Project EverGreen. «Οι δύο οργανισμοί μας μαζί μπορούν να δημιουργήσουν ένα ευρύτερο δίκτυο και να βοηθήσουν περισσότερες οικογένειες και άτομα να απολαύσουν όλα τα οφέλη που προσφέρουν οι υγιείς, προσβάσιμοι χώροι πρασίνου».

Και οι δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί εξυπηρετούν ένα κοινό σε εθνικό επίπεδο και συλλογικά θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το εύρος ζώνης και την ευαισθητοποίηση και των δύο προγραμμάτων. Οι διακυμάνσεις στη διαθεσιμότητα και την τοποθεσία τόσο των εθελοντών όσο και των οικογενειών δημιουργούν μια άμπωτη και ροή που εξαρτάται από τη συμμετοχή νέων εθελοντών σε αυτές τις πρωτοβουλίες που βασίζονται στην κοινωνική υπηρεσία. Η συμμαχία θα εργαστεί για να βελτιώσει το προφίλ και τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων για να καλύψει τα τρέχοντα κενά και την ευκαιρία για νέους εθελοντές να ανταποκριθούν στις κοινότητές τους.

μη κερδοσκοπικός εθελοντικός οργανισμός«Έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε επίσημα με το Project EverGreen για να δημιουργήσουμε συνέργειες μεταξύ των δύο οργανισμών μας. Η συνεργασία θα πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες για την παροχή ανακούφισης στις οικογένειες των εν ενεργεία στρατιωτικών και θα δώσει πίσω σε όσους υπηρέτησαν με υπερηφάνεια τη χώρα μας», δήλωσε ο Schwartz. «Είναι ο τρόπος μας να πούμε ευχαριστώ για την υπηρεσία και τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειες για την προστασία των ελευθεριών μας. Δεν το θεωρούμε ποτέ δεδομένο».

Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα για Έργο EverGreen και για να διαβάσετε περισσότερα για τους SnowCare for Troops πρωτοβουλία.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για Θέλω να κουρέψω το γκαζόν σου.

Schreibe einen Kommentar