Το Red Wing ενισχύει την απόλυτη εμπειρία εφαρμογής του με τεχνολογία 3D

3
Το Red Wing ενισχύει την απόλυτη εμπειρία εφαρμογής του με τεχνολογία 3D
image_pdf

κόκκινο φτερόΗ Red Wing Shoe Company προσφέρει τώρα ένα νέο βελτιωμένο Ultimate Fit Experience™ με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη για πελάτες σε όλα τα 500+ καταστήματα λιανικής. ΕγώΣτη νέα Ultimate Fit Experience, ένας Πιστοποιημένος Ειδικός Εφαρμογής Red Wing βοηθά στη δημιουργία ενός προσαρμοσμένου συστήματος προσαρμογής (μπότας, σόλα και κάλτσα), ξεκινώντας με μια προσωπική αξιολόγηση των συνθηκών περιβάλλοντος εργασίας και των απαιτήσεων ασφάλειας. Στη συνέχεια, αυτό συνδυάζεται με τη νέα τεχνολογία σάρωσης ποδιών της Volumental. Οι πελάτες μπαίνουν σε έναν σαρωτή 3D που αξιολογεί 16 μετρήσεις ποδιών σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια περπατούν πάνω σε μια πλάκα πίεσης για μια δυναμική σάρωση ποδιών, η οποία παρέχει μια απεικόνιση του βαδίσματος και των σημείων πίεσης.

Η προσαρμοσμένη τεχνολογία δημιουργεί ένα ψηφιακό τρισδιάστατο μοντέλο ποδιού, το οποίο χρησιμοποιείται για να προτείνει το ιδανικό μέγεθος μπότας εργασίας του πελάτη και οποιαδήποτε πρόσθετη υποστήριξη ποδιών. Σε μια συνεργασία μεταξύ της Red Wing και Superfeet, τα καταστήματα θα προσφέρουν επίσης συστάσεις για πάτους και τη δυνατότητα αγοράς προσαρμοσμένων 3D τυπωμένων ποδιών που έχουν σχεδιαστεί για το μοναδικό σχήμα ποδιών και τα μοτίβα κίνησης του πελάτη. Τα προσαρμοσμένα πέλματα ταχυδρομούνται απευθείας στον πελάτη και βοηθούν στη μείωση της κούρασης στα πόδια λόγω ενός συνδυασμού προσαρμοσμένης στήριξης καμάρας, ελαστικών ζωνών και γραμμών εύκαμπτης κίνησης—όλα σχεδιασμένα να βελτιώνουν τη φυσική κίνηση και να βοηθούν τα πόδια να κινούνται πιο αποτελεσματικά.

«Είδαμε την ευκαιρία να προωθήσουμε την Ultimate Fit Experience για να προσφέρουμε μια ακόμη πιο εξατομικευμένη εφαρμογή στους πελάτες μας», δήλωσε ο Mike VanGoethem, αντιπρόεδρος και επικεφαλής υπηρεσιών της Red Wing Shoe Company. «Η προηγούμενη εμπειρία μας επικεντρωνόταν στην τυπική μέτρηση 2D και στα σημεία πίεσης του ποδιού, και τώρα το ενισχύουμε, προσθέτοντας την αξιολόγηση βάδισης και την τρισδιάστατη μέτρηση ολόκληρου του όγκου του ποδιού. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συγχωνεύουμε την τέχνη των ειδικά κατασκευασμένων παπουτσιών μας, με την επιστήμη αυτής της νέας δυναμικής προσέγγισης που βασίζεται στην τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη εφαρμογή για την άνεση και την ασφάλεια των εργαζομένων».

Τα δεδομένα που συλλέγονται από την προσωπική αξιολόγηση και τη σάρωση ποδιών συνδυάζονται με δεδομένα αγορών λιανικής και προσαρμοσμένη τεχνολογία βάσει τεχνητής νοημοσύνης για την παροχή εξατομικευμένων συστάσεων για τον κατάλογο στυλ υποδημάτων της Red Wing.

«Ακούω θετικά σχόλια για τη διαδικασία Ultimate Fit Experience σχεδόν κάθε μέρα από τουλάχιστον έναν ή δύο πελάτες», δήλωσε ο Branden Rion, συνεργάτης καταστήματος της Virginia Beach Red Wing. «Όταν οι πελάτες κατανοήσουν καλύτερα οπτικά πράγματα όπως το μέγεθος, το ύψος της καμάρας και η κατανομή της πίεσης του ποδιού, είναι πιο πιθανό να κάνουν αγορές με βάση αυτό».

Όταν έρθει η ώρα για έναν πελάτη να κάνει την επόμενη αγορά της μπότας εργασίας του, το προσωπικό του προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων εργασίας και του ιστορικού φυσικής κατάστασης, θα είναι εύκολα προσβάσιμο σε όλα τα καταστήματα της Red Wing.

Μάθετε περισσότερα για την Ultimate Fit Experience της Red Wing εδώ. Το Ultimate Fit Experience είναι διαθέσιμο μόνο στα καταστήματα Red Wing. Για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα λιανικής, επισκεφτείτε www.redwingshoes.com/stores.

Για περισσότερα ενδύματα εργασίας και εξοπλισμό τοπίου, κάντε κλικ εδώ.

Για κορυφαίες τάσεις ταχυτήτων, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar