Το SiteOne Landscape Supply λανσάρει την Εργαλειοθήκη μάρκετινγκ

21
Το SiteOne Landscape Supply λανσάρει την Εργαλειοθήκη μάρκετινγκ
image_pdf

SiteOne Toolkit

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων Landscape έχουν ένα νέο πλεονέκτημα εξοικονόμησης χρόνου από το SiteOne® Landscape Supply με το Marketing Toolkit του SiteOne. Το διαδικτυακό πρόγραμμα με το κλειδί στο χέρι δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να δημιουργούν γρήγορα, να προσαρμόζουν και να εκτυπώνουν στοιχεία μάρκετινγκ για να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στις κοινότητές τους. Το Marketing Toolkit είναι αποκλειστικά για μέλη του Προγράμματος Συνεργατών.

«Γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας είναι απασχολημένοι με τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους και μπορεί να είναι δύσκολο να βρουν χρόνο για να διαδώσουν τη λέξη για τις υπηρεσίες τους», δήλωσε η Allison Flynn, ανώτερη διευθύντρια του Integrated Marketing στο SiteOne.

Η διαδικτυακή πύλη είναι εφοδιασμένη με προσχεδιασμένα επαγγελματικά πρότυπα. Αυτά τα πρότυπα περιλαμβάνουν: επαγγελματικές κάρτες? Κρεμάστρες πόρτας? φυλλάδια; μαγνήτες φορτηγών? και πινακίδες αυλής. Το καθένα μπορεί να προσαρμοστεί με μοναδικό λογότυπο, όνομα επιχείρησης και στοιχεία επικοινωνίας. Οι χρήστες απλώς επεξεργάζονται το πρότυπο της επιλογής τους και κάνουν τις αλλαγές που επιθυμούν. Τα υλικά μπορούν να εκτυπωθούν επαγγελματικά και να αποσταλούν απευθείας ή να μεταφορτωθούν δωρεάν για εκτύπωση στο σπίτι.

Τα μέλη μπορούν να ξεκινήσουν κάνοντας είσοδο στην ηλεκτρονική πύλη και δημιουργώντας ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Επικοινωνήστε με ένα τοπικό υποκατάστημα SiteOne για να γίνετε μέλος του Προγράμματος Συνεργατών και να αποκτήσετε πρόσβαση στην Εργαλειοθήκη Μάρκετινγκ. Ως μέλος του Προγράμματος Συνεργατών, οι χρήστες κερδίζουν πόντους με κάθε κατάλληλη αγορά.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με μια πρόσφατη ενσωμάτωση λογισμικού από το SiteOne κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar