Το Turf Magazine κερδίζει δύο κορυφαία βραβεία σύνταξης

12
Το Turf Magazine κερδίζει δύο κορυφαία βραβεία σύνταξης
image_pdf

Χλόη Το περιοδικό έλαβε δύο βραβεία πρώτης θέσης στην Ετήσια Συνάντηση του Turf and Ornamental Communicators Association (TOCA) την περασμένη εβδομάδα στο Κάνσας Σίτι, MO.

παρενόχληση

Μαρισόλ Μεντράνο

υγιές γκαζόν

Ντένις Πάτον

Χλόη κέρδισε τις κορυφαίες διακρίσεις σε δύο κατηγορίες. «H-2B: An Employer Perspective» από τη Mari Medrano, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού για Τοπίο CoCal στο Denver, CO, κέρδισε την πρώτη θέση για το Editorial/Opinion Piece. Το «Defending the American Lawn» από τον Dennis Patton, πράκτορα κηπευτικών με τον Αγροτικό Πειραματικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Johnson County Kansas State University και την Cooperative Extension Service, κέρδισε την πρώτη θέση για το άρθρο Environmental Stewardship.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε αυτά τα σημαντικά βραβεία από την TOCA και για τόσο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, όπως οι προσλήψεις και η βιωσιμότητα», δήλωσε η Christine Menapace, διευθύντρια σύνταξης του Χλόη περιοδικό. «Είναι δουλειά μας να κρατάμε το κοινό μας των επαγγελματιών περιποίησης γκαζόν και τοπίου ενήμερο για τα τελευταία νέα και τις τάσεις στον κλάδο και η αναγνώριση από την TOCA για τις προσπάθειές μας είναι μεγάλη τιμή. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συντάκτες του άρθρου για τη συνεργασία Χλόη.

ο ΤΟΚΑ Τα Communications Awards έχουν σχεδιαστεί για να αναγνωρίζουν τον πλούτο των εξαιρετικών επικοινωνιών που δημιουργούνται από την πράσινη βιομηχανία, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική γραφή, το σχέδιο, τη φωτογραφία, τη βιντεοσκόπηση και τις διαδραστικές προσπάθειες στις Εκδόσεις και τις Επικοινωνίες Μάρκετινγκ.

Χλόη Το περιοδικό παράγεται από την Group C Media.

Schreibe einen Kommentar