Τρεις βραβευμένες επιλογές τριαντάφυλλων για τοπία πελατών

3
Τρεις βραβευμένες επιλογές τριαντάφυλλων για τοπία πελατών
image_pdf
Βραβείο Rose

Όμορφο λευκό τριαντάφυλλο Polly

Το Star Roses and Plants προσφέρει τρεις νικητές American Rose Trials for Sustainability® που επιλέχθηκαν όλοι για ανθεκτικότητα, αντοχή στα παράσιτα και ομορφιά.

Η Star® Roses and Plants, μια εταιρεία γενετικής που ασχολείται με την αναπαραγωγή τριαντάφυλλων, βρώσιμων και ξυλωδών φυτών, κέρδισε πρόσφατα τρία βραβεία από το πρόγραμμα The American Rose Trials for Sustainability® (ARTS®). Η ARTS προσδιορίζει τις πιο βιώσιμες, ανθεκτικές, ανθεκτικές στα παράσιτα και όμορφες ποικιλίες τριαντάφυλλου για χρήση σε αμερικανικά τοπία και κήπους.

Όμορφη Πόλυ Ροζ

Βραβείο τριαντάφυλλων

Petite Knock Out

Οι νικητές είναι οι εξής:

Pretty Polly® White: Το Pretty Polly® White είναι ένα λευκό τριαντάφυλλο Polyantha με πολύ καλή αντοχή στις ασθένειες και εξαιρετική ανθοφορία από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο. Διατηρεί μια ευχάριστη, συμπαγή συνήθεια στο τοπίο και είναι σχεδόν χωρίς αγκάθια! Τα λευκά άνθη κάνουν καλή αντίθεση με το πράσινο φύλλωμα.

Pretty Polly® Pink: Το Pretty Polly® Pink είναι ένα ροζ τριαντάφυλλο Polyantha με πολύ καλή αντοχή στις ασθένειες και εξαιρετική ανθοφορία από την Άνοιξη έως το Φθινόπωρο. Είναι ελκυστικά συμπαγές στο τοπίο.

Petite Knock Out®: Το Petite Knock Out® είναι το πρώτο μινιατούρα Knock Out® Rose. Έχει την ίδια δύναμη λουλουδιών, εύκολη φροντίδα και ανθεκτικότητα σε ασθένειες με άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά σε μικρό μέγεθος. Φυτέψτε σε διακοσμητικά δοχεία για ένα αίθριο ή σε ομάδες για ένα δραματικό ποπ χρώμα.

Προσθέτοντας χρώμα και ομορφιά σε κάθε γκαζόν, τα βραβευμένα τριαντάφυλλα Pretty Polly White, Pretty Polly Pink και Petite Knock Out θα ήταν τέλειες προσθήκες στο γκαζόν κάθε πελάτη.

Για μια λίστα με άλλες ανθίσεις ιδανικές για πελάτες τοπίου, κάντε κλικ εδώ.

Schreibe einen Kommentar